Kalmerende mix voor verkoeling

 

Verstevigende pepermunt en witte kamfer worden gecombineerd met berk en wintergroen, essences die werken om de pijnlijke spieren te koelen en te kalmeren. Zwarte peperolie stimuleert de bloedstroom, terwijl belangrijke ingrediënten doordringen om diepe spierpijn te bereiken.

 

Wat doet het?

Koelt en kalmeert - Als uw spieren aanspannen tijdens het opwarmen, verlagen de olie van witte kamfer, wintergroen en pepermunt de temperatuur bij contact.

 

Ontspant spieren - Natuurlijke eigenschappen in berk, Duitse kamille en essentiële oliën van de mintfamilie kalmeren de reactie van het lichaam op overbelasting door de spieren te kalmeren en de beweging te herstellen.

 

Kalmeert Angst - Ijs vindt de stress die de neiging heeft zich te vestigen in de nek, schouders en onderrug, die diep doordringt en knopen oplost.

 

Hoe werkt het?

Bracing mint en witte kamfer gaan samen met helichrysum en Duitse kamille, essences die werken om de pijnlijke spieren te koelen en te kalmeren. Zwarte peperolie stimuleert de bloedstroom en natuurlijke pijnstillers berken en wintergroen dringen door tot diepe spierpijn.

 

Hoe gebruik ik

Er zijn veel verschillende manieren om uw Priime Ice-olie te gebruiken! Hier zijn een paar manieren om je lichaam snel verlichting te geven:

 

Actueel gebruik - Wrijf een paar druppels ijs rechtstreeks in aangetaste gewrichten en spieren voor verkoeling.

 

Massage- Voeg een paar druppels ijs toe aan Priime gefractioneerde kokosolie om een verkoelende massageolie te creëren voor gespannen spieren en pijnlijke gewrichten.

 

Kompres - Breng een paar druppels ijs aan op warm of koud water om een kompres te maken. Breng aan op pijnlijke gewrichten en spieren, breng opnieuw aan met zoet water en extra Ice Soothing Blend als het kompres op huidtemperatuur komt.

 

Voor kinderen en een gevoelige huid: meng een druppel Ice Soothing Blend met vijf druppels Priime gefractioneerde kokosolie, of volgens de instructies voor etherische olie, voorafgaand aan het aanbrengen op de huid.

 

Impact Ingrediënten:

Keizer - Berk

Minister - Pepermunt

Assistent - Wintergroen

Messenger - Kamfer

 

Ondersteunende ingrediënten:

helichrysum

Citroengras

Cipres

Ravensara

Gember

Elemi

Gefractioneerde Kokosolie

Eucalyptus

Zwarte peper

 


Eenmalige Betaling van EUR 69.29

 

Bestellen voor Nederlandse Klanten

Bestellen voor Belgische Klanten