Onmiddelijk Strakker Makend en Herstellend Serum zorgen voor zichtbare versteviging van de huid, met als resultaat een onmiddellijke verjonging van uw uitstraling.

 

Baanbrekende ingrediënten produceren een onmiddellijke reactie door vermindering van rimpels en een gladdere huid. Natuurlijke mineralen hebben en direct versterkend effect voor een “look” die zichtbaar verbeterd. Rimpeldiepte en poriën worden veilig en effectief verminderd met natuurlijke elementen en herstellen de look van jeugd en schoonheid. Wallen onder de ogen verdwijnen binnen enkele seconden en zorgen voor een verjongde uitstraling.

 

Onmiddelijk Strakker Makend en Herstellend Serum is een revolutionaire ontwikkeling in anti-aging. Dit serum verzacht en vermindert kleine rimpels en bestrijdt de zichtbare kenmerken van veroudering met natuurlijke ingrediënten die u kunt vertrouwen.

 

Uw schoonheid mag niet ten koste gaan van uw gezondheid. Daarom gebruikt Jouvé uitsluitend veilige ingrediënten die van nature snelle en langdurige resultaten bevorderen.

Snap 8 is een baanbrekende octapeptide – een combinatie van acht aminozuren – die helpt om dunne lijntjes zichtbaar te reduceren en diepte huidplooien te verminderen door gezichtsspieren op natuurlijke wijze te ontspannen. Het resultaat is een gladde, meer jeugdige uitstraling.

Radijswortel Fermentatiefiltraat is een natuurlijk micro-organisme afkomstig uit het fermentatieproces van het traditionele Koreaanse dieet, kimchi. Het levert krachtige hydraterende effecten om uw jeugdige uitstraling te behouden.

 

Aloë Bloemextract wordt al eeuwen gewaardeerd voor haar vermogen om de huid te verzachten en te beschermen tegen omgevingsfactoren en beschadiging door blootstelling aan UV-straling. Het is een bestanddeel van Jouvé-producten om het superieure vermogen de verkleuring van de huid te verminderen.

 

Curcuma Longa Extract, beter bekend als kurkuma, fungeert als een natuurlijke antioxidant die helpt om de huid te verzachten.

 

Je ontvangt bij dit programma:

- Serum

 


Eenmalige Betaling van EUR 95.71

 

Bestellen voor Nederlandse Klanten

Bestellen voor Belgische Klanten