VOLGENS WOODSON:

Je leest de woorden van een hormonale vrouw van veertig; een vrouw en moeder met twee jonge kinderen die nauwelijks kan bijhouden wat er van uur tot uur gaande is. Bovendien heb ik al 20 jaar te maken met voedingsproblemen. Ik ben een emotionele eter. Ik associeer voeding met liefde, plezier, familie, warmte, vriendschap, vrienden, en feestjes. Het resultaat is dat ik vanaf mijn 15e al werd gepest met opmerkingen zoals vet, mollig, opgeblazen, en solide.

 

ALLES GEPROBEERD:

In de loop der jaren heb ik van alles geprobeerd om af te vallen en heb handen vol geld uitgegeven voor producten die “snelle resultaten” beloven, maar met zeer weinig succes. Ik verloor geleidelijk mijn gevoel van eigenwaarde. Ik raakte er aan gewend om me van binnen slecht te voelen, ongeacht hoe ik mijn best deed er van buiten goed uit te zien.

 

OMGAAN MET ONTKENNING:

Het probleem was dat ik de onderliggende problemen niet aanpakte: emotionele verslaving aan eten, koolhydraten, suiker, en een inactieve levensstijl voor een vrouw van middelbare leeftijd met weinig energie

 

DE VERANDERING:

Het enige dat dit jaar veranderde was mijn besluit deze uitdaging aan te gaan. Dit programma hield mij verantwoordelijk met voor en na foto’s die mij motiveerden. Deze keer was ik niet van plan om te falen!

 

VAN DAG TOT DAG:

In plaats van het programma te benaderen als een uitdaging van 8 weken, concentreerde ik me op elke dag. En elke dag die ik goed doorkwam was een kleine overwinning. In minder dan een week zag ik voeding niet meer als “vreugde” maar als energie. De verandering was onwerkelijk. Dit is alles wat ik nodig had om een leven van slechte gewoonten te doorbreken. Dankzij het programma creëerde ik een nieuwe levensstijl en gaf me echte passie voor wat deze producten kunnen doen.

 

EEN NIEUWE IK:

In de eerste week had ik meer energie en was nauwelijks te stoppen. Ik begon met 30 minuten fitness per dag. Ik besloot ook de andere producten te nemen en de basis voor smoothies als snacks. Ik begon veel water te drinken, en nam de controle over wat ik at. Ik denk dat iedereen deze uitdaging kan aannemen en zelfs betere resultaten kan krijgen dan ik!


Resultaat behaald met Exclusive Lifestyle (later uitgebreid met andere producten)