VOLGENS DUKE:

Ik besloot om de volledige uitdaging aan te gaan om een voorbeeld te stellen voor mijn organisatie en hen aan te moedigen zo gezond mogelijk te worden. Als eigenaar van een bedrijf met contacten en medewerkers die naar mij opkijken, weet ik hoe belangrijk het is het goede voorbeeld te geven.

 

BLOKKADES OP WEG NAAR SUCCES:

Tegen het einde van 2014 was ik door een schouderblessure en een verhuizing in een slechte conditie. Ik stopte om tijd vrij te maken voor de sportschool en verwaarloosde mijn dieet tijdens de vakantie. Ik werd bijna 10 kilo te zwaar en wist dat ik iets moest doen. De uitdaging kwam op het perfecte moment.

 

DE LEVENSSTIJL AANPASSEN:

Ik besloot alle facetten van het programma te volgen, van de druppels tot de basis voor smoothies en Boost supplementen, in combinatie met gezonde voeding. En ik besloot weer regelmatig naar de sportschool te gaan. Ik bracht mijn gezondheid naar een nieuw niveau door alle producten in mijn dagelijkse routine op te nemen.

 

VOORUITGANG ZIEN:

Ik kan niet zeggen dat ik altijd de zuiverste voeding at, maar ik probeerde gezondere voeding te eten: fruit, groenten, en veel eiwitten. In de loop van het programma begon ik veranderingen te zien. Ik viel 7,2 kilo af en verloor 12% lichaamsvet! Ik was slanker dan ooit!

 

IJZERSTERK:

In het verleden heb ik andere methodes gebruikt om af te vallen, maar ik was nog nooit zo slank als nu. Ik geloof echt dat deze methode het verschil maakte. Het is geweldig om te zien dat mensen om me heen ook in topconditie willen komen. Mijn oorspronkelijke doel om aan deze uitdaging mee te doen is bereikt. Ik hoop dat dit een voorbeeld zal zijn om nog meer mensen te inspireren!


Resultaat behaald met Exclusive Lifestyle i.c.m. Basic + Lifestyle