Defensieve mix voor natuurlijke bescherming

 

Kaneel, kruidnagel, theeboom en andere natuurlijk reinigende extracten in deze blend desinfecteren jou en je huis veilig en laten een prachtig schone geur achter.

 

Wat doet het?

Natuurlijk reinigen - Verdunde Sentry desinfecteert oppervlakken, waardoor het het perfecte natuurlijke reinigingsproduct is om in uw keuken of badkamer te bewaren.

 

Zuivert het milieu - Sentry neutraliseert zowel pathogenen als geuren bij gebruik in een diffuser. Houd uw huis zo schoon als het eruit ziet en de lucht die u inademt, wordt op natuurlijke wijze verfrist.

 

Versterkt en beschermt- Voeg een paar druppels toe aan een glas water om een gezonde immuunfunctie te ondersteunen.

 

Hoe werkt het?

De kaneel, kruidnagel, tea tree olie en andere natuurlijk reinigende extracten van deze blend desinfecteren jou en je huis op natuurlijke wijze, waardoor een prachtig schone geur achterblijft.

 

Zijn er voorzorgsmaatregelen die ik moet nemen bij het gebruik van Sentry?

 

Voor actueel, aromatisch en intern gebruik.

 

Verdun voor gebruik één druppel etherische olie met vier druppels Priime gefractioneerde kokosolie.

 

Let op: BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN. Mogelijke huidgevoeligheid. Vermijd contact met ogen, binnenoren en gevoelige gebieden.

 

Hoe kan ik gebruiken?

Er zijn veel verschillende manieren om uw Priime Sentry-olie te gebruiken! Hier zijn een paar manieren om je lichaam snel verlichting te geven:

 

Actueel gebruik - Verdun Sentry met toverhazelaar of Priime gefractioneerde kokosolie indien gewenst, of gebruik direct op een watje om onzuiverheden in de huid te verwijderen.

 

Diffusie - Gebruik Sentry in een diffuser in de ziekenkamer, of diffuus door het hele huis om ziekteverwekkers in de lucht te elimineren en te genieten van de kruidige, aromatische geur.

 

Drink- Roer een paar druppels Sentry in een glas water en drink om een gezond immuunsysteem te behouden of gorgelen om keelpijn te verlichten. Sentry is de enige Priime-blend die is goedgekeurd voor intern gebruik.

 

Voor kinderen en een gevoelige huid: meng een druppel Sentry defensief mengsel met vijf druppels Priime gefractioneerde kokosolie, of volgens de essentiële olie-instructies, voorafgaand aan het aanbrengen op de huid.

 

Wat zijn de ingredienten?

Impact Ingrediënten: 

Keizer - Kruidnagel

Minister - Ravensara

Assistent - Kaneel

Messenger - Tea Tree (Melaleuca)

 

Ondersteunende ingrediënten:

Bloedsinaasappel

Eucalyptus

Duitse Kamille

Citroengras

Clary Sage

Ravensara

Gefractioneerde Kokosolie

Citroen

Roze grapefruit

 


Eenmalige Betaling van EUR 70.71

 

Bestellen voor Nederlandse Klanten

Bestellen voor Belgische Klanten