Mengsel om spanning op te heffen

 

Lang gewaardeerd om zijn therapeutische eigenschappen, komt kostbare wierook samen met geurige helichrysum, kalmerende Romeinse kamille en remmende groene munt om spanning te verminderen, stress te verminderen en uw humeur te verheffen.

 

Wat doet het?

Verlicht de spanning - Extract van helichrysum staat bekend als de 'olie die geneest' in het oorspronkelijke Madagaskar en wordt veel gebruikt om hoofdpijn tijdelijk te verlichten en spanning te verlichten. Aangenomen wordt dat natuurlijke verbindingen in eucalyptus en kardemom ook deze functies ondersteunen.

 

Liften Stemming - Veel oude culturen leerden de waarde van wierook en patchoeli bij het concentreren van de geest en het bevorderen van diepere staten van meditatie die de geest verheft. We voegen ze om dezelfde redenen aan deze blend toe.

 

Verkoelt en kalmeert - Een verstevigend gevoel volgt elke druppel Escape wanneer toegepast op de slapen en nek, terwijl pure essences uit de mintfamilie de huid binnendringen om stresspunten te koelen en spanningshoofdpijn te verlichten, terwijl de schone geur de ademhaling kalmeert.

 

Hoe werkt het?

Geurige lavendel, kalmerende Romeinse kamille en kostbare wierook, lang geprezen om zijn helende eigenschappen, combineren in deze effectieve mix die de geest rust geeft en je laat rusten.

 

Hoe kan ik het gebruiken?

Er zijn veel verschillende manieren om uw Priime Escape-olie te gebruiken! Hier zijn een paar manieren om je lichaam snel verlichting te geven:

 

Actueel gebruik - Breng Escape rechtstreeks aan op de slapen, het voorhoofd en de nekbasis.

 

Diffusie - Ontsnapping kan verspreid zijn door het hele huis, maar is vooral effectief in rust- en slaapruimtes.

 

Droger- Breng een paar druppels Escape op een doek aan en gooi deze in de droger om lakens en kussenslopen met deze kalmerende geur te laten doordringen.

 

Voor kinderen en een gevoelige huid: meng een druppel Escape-ontlastend mengsel met vijf druppels Priime gefractioneerde kokosolie, of volgens de essentiële olie-instructies, voorafgaand aan het aanbrengen op de huid.

 

Wat zijn de ingredienten?

Impact Ingrediënten:

Keizer - Helichrysum

Minister - Romeinse kamille

Assistent - Groene munt

Messenger - Wierook

 

Ondersteunende ingrediënten:

Lavendel

Pepermunt

kardemom

Eucalyptus

Gefractioneerde Kokosolie

patchouli

 


Eenmalige Betaling van EUR 50.36

 

Bestellen voor Nederlandse Klanten

Bestellen voor Belgische Klanten