Ontspannende melanges voor rustige momenten

 

Zachte lavendel ontmoet kalmerende oliën van neroli, valeriaan en damast om rusteloosheid te verlichten, gevoelens van angst te verlichten en vrede en rust te bevorderen.

 

Wat doet het?

Verminder stress - De oliën van mediterrane neroli en bergamot blijven twee van de meest populaire toevoegingen aan dure parfums, en er is een reden waarom - we worden aangetrokken door hoe ze een rustgevend effect hebben op het centrale zenuwstelsel, natuurlijk de pols kalmeren, de zenuwen en bevorderen een gevoel van vrede.

 

Kalmeert de geest - al eeuwenlang gekoesterd als een van de krachtigste pick-me-ups van de natuur, stoom-gedistilleerde olie uit duizenden damast rozenblaadjes verheft zachtjes het hart, kalmeert angst en geeft een gevoel van sereniteit.

 

Bevordert ontspanning - Extracten van lavendel en valeriaan bevatten natuurlijke verbindingen waarvan wordt aangenomen dat ze rusteloosheid en angstgevoelens verlichten. Slechts een paar druppels kalm toegevoegd aan badwater of gemengd in gefractioneerde kokosolie voor een nachtelijke massage zijn bijzonder nuttig voor een goede nachtrust en het bevorderen van gevoelens van kalmte.

 

Hoe werkt Calm?

Kalmerende oliën van neroli en citroenmelisse ontmoeten zachte lavendel, zachte vanille en pure rozenolie om frustratie te verlichten, kalmte te herstellen en rust te bevorderen.

 

Hoe kan ik Calm gebruiken?

Er zijn veel verschillende manieren om uw Priime Calm-olie te gebruiken! Hier zijn een paar manieren om je lichaam snel verlichting te geven:

 

Actueel gebruik - Kalm kan direct worden toegepast op stresspunten zoals slapen, nek en polsen, of waar de afgifte van kostbare oliën een gevoel van vrede en welzijn aanmoedigt.

 

Diffusie - kalm kan door het hele huis worden verspreid. De schone, bloemige geur bestrijdt huishoudelijke geurtjes en bevordert de rust wanneer deze wordt verspreid in slaapruimtes.

 

Droger - Doe een paar druppels op een doek en gooi in de droger om kleding, lakens en handdoeken met deze geruststellende geur te doordrenken.

 

Massage- Voeg een paar druppels Calm toe aan Priime gefractioneerde kokosolie voor een verzachtende massageolie.

 

Voor kinderen en een gevoelige huid: meng een druppel kalme melange met vijf druppels Priime gefractioneerde kokosolie, of volgens de instructies voor etherische olie, voorafgaand aan het aanbrengen op de huid.

 

Kan een persoon die slaapproblemen heeft de Calm gebruiken?

Rust wordt vaak gebruikt voor mensen die moeite hebben met slapen. Volg gewoon de instructies over hoe te gebruiken om een betere nachtrust te ondersteunen. De snelle referentiegids heeft verschillende opties.

 

Welke ingrediënten zitten er in Calm?

Impact Ingrediënten:

 

Keizer - lavendel

Minister - Neroli

Assistent - Valeriaan

Boodschapper - Damas Rose

 

Ondersteunende ingrediënten:

Bergamot (FCF)

Geranium Rose

Gefractioneerde Kokosolie

Marjolein

Vetiver

Vanille

Oranje

Romeinse kamille

Melisse blad

 


Eenmalige Betaling van EUR 70.71

 

Bestellen voor Nederlandse Klanten

Bestellen voor Belgische Klanten