Als een schoonheidsslaap, maar dan beter

Je mag je dan moe voelen, maar je zult er niet moe uit zien. Geef het herstellend nachtelijk proces van je huid een nodige schoonheidsboost met deze voedende en intensieve nachtcrème. Genereus geformuleerd met hoge kwaliteit, klinisch bewezen en schone ingrediënten om de zichtbare tekenen van veroudering en vermoeidheid – zoals donkere cirkels, wallen en doffe huid. Wat betekent dat je je ochtend begint met huid die er jonger, levendiger en verfrissend uit ziet en voelt. Niemand zal beter weten….

 

Voordelen:

Verminder de aanwezigheid van fijne lijntjes en rimpels zodat huid jeugdiger en helderder aanvoelt.

Herstel moe uitziende huid met potente extracten en slimme plant stamcellen zodat huid er steviger en stralender uit ziet.

Bevochtig en verzacht de huid met hydraterende ingrediënten zodat huid zacht aanvoelt en er hersteld uit ziet.

 

Prodizia (Albizia Julibrissin Schors Extract) assisteert dit schorsextract het nachtelijke proces dat de huid ondersteunt om er meer uitgerust en frisser uit te zien en zichtbaar de tekenen van vermoeidheid te verminderen.

Buddleja Stamcellen Verkregen van de vlinderstruik, helpen deze slimme plantstamcellen het eigen verjongings/hernieuwingsproces van jouw huid te activeren om de bescherming, verzachtingen kalmering van de huid te ondersteunen.

Gatuline® In-Tense — Verkregen van de bloemen van de Champagneblad plant, helpen deze ingrediënten de huid steviger en strakker aan te voelen.

Redde Complex — Deze combinatie van natuurlijke, multifunctionele ingrediënten bevat antimicrobiële eigenschappen om te helpen bij het vasthouden van vocht en de huid te verjongen.

 

GEBRUIKSAANWIJZING VOOR JOUVÉ SKIN CARE SYSTEEM:

 

OCHTEND Routine

Stap 1. Na het schoonmaken van de huid, breng Jouvé Dark Spot Corrector and Brightening Cream aan.

Stap 2. Breng Jouvé Instant Tightening and Restoring Serum aan tegen fijne lijntjes, rimpels of wallen onder de ogen om je jeugdige uiterlijk te complementeren.

 

AVOND Routine

Stap 1. Na het schoonmaken van de huid, breng Jouvé Dark Spot Corrector and Brightening Cream aan. Geef het de tijd om volledig opgenomen te worden totdat de huid droog voelt.

Stap 2. Breng dan Jouvé Nourishing Night Cream aan 15 minuten voor het naar bed gaan om zo maximale opname toe te staan.

Stap 3. Word wakker, uitgerust, verfrist en je mooiste best!

 

Je ontvangt bij dit programma:

- Nachtcreme

 


Eenmalige Betaling van EUR 137.14

 

Bestellen voor Nederlandse Klanten

Bestellen voor Belgische Klanten