VOLGENS CONNIE:

Ik worstel al een aantal jaren met 16-18 kilo overgewicht en heb verschillende programma’s geprobeerd, zonder blijvend succes. Het extra gewicht veroorzaakte lage energie, slaapproblemen, en pijn in mijn gewrichten.

 

SUCCES VINDEN:

Ik heb uiteindelijk verbazingwekkend succes gevonden toen ik dit programma probeerde en heb me nog nooit zo goed gevoeld! Ik slaap nu uitstekend, voel minder stress en heb geen pijn in mijn lichaam. Ik voel me fantastisch!

 

ENTHOUSIASME VOOR HET LEVEN:

Ik beschouwde mezelf altijd als een “smulpaap” die gewoon gek was op lekker eten. Dit programma hielp niet alleen om mijn verlangen naar lege calorieën te verminderen, maar gaf me ook een nieuwe waardering voor het eten van zuivere voeding. Je leert echt hoe je voor jezelf kunt zorgen met alle voordelen van dien: zelfvertrouwen, er jonger uitzien, je jonger te voelen, meer energie, en meer enthousiasme voor het leven.

 

EEN TROTS GEVOEL:

Ik hoef mijn lichaam niet meer te verbergen onder mijn kleding. Nu voel ik me zo goed als ik eruit zie en kan kleding dragen die mijn nieuwe figuur accentueert. Er is nu eindelijk een programma om af te vallen waar mensen op kunnen vertrouwen!


Resultaat behaald met Exclusive Lifestyle