Bij dit programma vervang je slechts 1 maal per dag een maaltijd met een smoothie, deze geeft je lichaam alle vitaminen en mineralen die je nodig hebt. Daarnaast ontvang je de omega’s dit is een unieke mix van essentiële Omega-vetzuren en het co-enzym Q10 (CoQ10), twee van de krachtigste ingrediënten op aarde voor het initiëren en ondersteunen van gezonde hersen-, hart- en cellulaire functies

 

 Je ontvangt bij dit programma:

- Day & Night Drops

- OmegaQ

- E-Book met recepten + voedingsplan.

- Coaching van mij.

- Refresh week.

- Toegang tot de exclusieve receptengroep.

 


Eenmalige Betaling van EUR 235.57

Voldoende voor +/- 8 weken dat is slechts 3.93 per dag!

 

Bestellen voor Nederlandse Klanten

Bestellen voor Belgische Klanten


Extra informatie

 

 

Day & Night Drops

Gebaseerd op wetenschappelijk bewijs, reguleert deze unieke combinatie van homeopathische middelen, in combinatie met vitamine B12-druppels, de eetlust en verhoogt het de stofwisseling, wat de hoeveelheid energie is die het lichaam in een bepaalde periode gebruikt. Wanneer de stofwisseling toeneemt, neemt ook de hoeveelheid calorieën toe die het lichaam verbrandt voor energie.

 

Wat doen ze?

Deze homeopathische formule die is ontworpen om te helpen bij de specifieke afgifte van visceraal vet en onderhuids vet - vetafzettingen onder het huidoppervlak in het lichaam. Als een hormoonvrij en door farmacopeia goedgekeurd product helpt de vetreserves tegelijkertijd te verminderen.

 

Xceler8 is een gepatenteerde combinatie van methylcobalamine (vitamine B12), biotine (vitamine H) en een mengsel van adaptogene kruiden. In de juiste verhoudingen verhoogt deze composiet de stofwisseling, verbetert het energieniveau en stabiliseert de stemming. 

 

***

 

 

OmegaQ

Omega-Q is een unieke mix van essentiële Omega-vetzuren en het co-enzym Q10 (CoQ10), twee van de krachtigste ingrediënten op aarde voor het initiëren en ondersteunen van gezonde hersen-, hart- en cellulaire functies.

 

Wat doet het?

De uitgebalanceerde combinatie helpt bij het handhaven van een gezond cholesterolgehalte, ondersteunt het hart en is een belangrijke factor bij het behoud van de mentale functie door de bescherming van hersencellen, de ogen, de huid en de longfunctie, evenals het bevorderen van een verbeterde gezondheid van botten, spieren en zenuwen.

 

Disclaimer: indien je bepaalde restricties hebt van je arts, overleg dan ten alle tijde eerst met je arts.