Bij dit programma vervang je geen maaltijden! Je krijgt een lijst met toegestane voedingsmiddelen die je helpen om je doel te bereiken! Daarnaast gebruik je de day & night drops die je eetlust naar slechte voeding remt en je hormoonbalans hersteld!

 

Je ontvangt bij dit programma:

- Day & Night Drops

- Restoriix Detox

- E-Book met recepten + voedingsplan.

- Coaching van mij.

- Refresh week.

- Toegang tot de exclusieve receptengroep.

 


Eenmalige Betaling van EUR 275.29

Voldoende voor +/- 8 weken dat is slechts 4.58 per dag!

 

Bestellen voor Nederlandse Klanten

Bestellen Voor Belgische Klanten


Extra informatie

 

 

Day & Night Drops

Gebaseerd op wetenschappelijk bewijs, reguleert deze unieke combinatie van homeopathische middelen, in combinatie met vitamine B12-druppels, de eetlust en verhoogt het de stofwisseling, wat de hoeveelheid energie is die het lichaam in een bepaalde periode gebruikt. Wanneer de stofwisseling toeneemt, neemt ook de hoeveelheid calorieën toe die het lichaam verbrandt voor energie.

 

Wat doen ze?

Deze homeopathische formule die is ontworpen om te helpen bij de specifieke afgifte van visceraal vet en onderhuids vet - vetafzettingen onder het huidoppervlak in het lichaam. Als een hormoonvrij en door farmacopeia goedgekeurd product helpt de vetreserves tegelijkertijd te verminderen.

 

Xceler8 is een gepatenteerde combinatie van methylcobalamine (vitamine B12), biotine (vitamine H) en een mengsel van adaptogene kruiden. In de juiste verhoudingen verhoogt deze composiet de stofwisseling, verbetert het energieniveau en stabiliseert de stemming. 

 

***

 

 

Restoriix

Restoriix brengt actieve kool, gemicroniseerd zeoliet en chlorella samen om toxische elementen te elimineren en het vermogen van uw lichaam om voedingsstoffen op te nemen en te gebruiken te herstellen.

 

Wat doet het?

Het bereiken van een natuurlijk evenwicht is essentieel voor het ondersteunen van uw lichaam en uw gezondheid. Met een gepatenteerde mix van reinigende ingrediënten en voedzame superfoods trekt Restoriix vrije radicalen en ongewenste stoffen uit het lichaam aan en verwijdert het en helpt het de pH-waarden van het lichaam te herstellen. Het opnemen van Restoriix als onderdeel van uw gezondheids- en wellnessroutine ondersteunt de normale ontgiftingsprocessen van uw lichaam en helpt u weer in balans te komen.

 

Hoe lang kan ik het gebruiken?

Restoriix werd geformuleerd om te worden voortgezet; Neem contact op met uw arts als u vragen hebt over uw gezondheid.

 

Zijn er bijwerkingen?

Zeoliet kan enige uitdroging veroorzaken omdat ongewenste gifstoffen uit het lichaam worden verwijderd. Om die reden is het essentieel om goed gehydrateerd te zijn wanneer u Restoriix gebruikt. Drink minstens 8-10 glazen water per dag. Drankjes zoals koffie, thee en frisdrank tellen niet mee.

 

Restoriix bevat ook chlorella. Hoewel er geen significante bijwerkingen van chlorella zijn gemeld in de medische literatuur, hebben we verschillende meldingen van gastro-intestinale bijwerkingen gehad bij het gebruik ervan. Het kan milde symptomen veroorzaken zoals gas, misselijkheid, verkleuring van de stoelgang, maagkrampen en diarree. Deze bijwerkingen verdwijnen vaak vanzelf na een paar dagen of door de hoeveelheid product te verminderen. Het is niet bekend of Chlorella veilig is om te consumeren tijdens de zwangerschap of borstvoeding en degenen die allergisch zijn voor jodium mogen het niet consumeren omdat het jodium bevat. Restoriix bevat ook actieve kool die verkleuring van de ontlasting en mogelijke constipatie kan veroorzaken.

 

Wat is het aanbevolen gebruik voor Restoriix?

Meng één lepel (3,9 gram) per dag met water of sap, bij voorkeur 1 uur voor de maaltijd. Voor een intensere reiniging, neem twee keer per dag een lepel. Buiten bereik van kinderen houden.

 

(Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of een medische aandoening heeft, raadpleeg dan een arts voordat u dit product gebruikt.)

 

Waarschuwing: raadpleeg een arts als u voorgeschreven medicijnen gebruikt vanwege de actieve aard van dit product. Wacht twee uur vóór of na het innemen van medicijnen, omdat actieve kool de absorptie van uw medicatie kan verstoren.

 

Wanneer is de beste tijd om Restoriix in te nemen?

Restoriix is effectiever in het ontgiften van het lichaam (het verwijderen van in het verleden geaccumuleerde ongewenste stoffen) wanneer het op een lege maag wordt ingenomen. Restoriix als eerste nemen 's morgens, midden in de ochtend, midden in de middag of vlak voor het slapengaan zijn de meest effectieve tijden, gezien het feit dat het 1 uur vóór of 2 uur na het eten van voedsel is.

 

Disclaimer: indien je bepaalde restricties hebt van je arts, overleg dan ten alle tijde eerst met je arts.