Bij dit programma vervang je slechts 1 maal per dag een maaltijd met een smoothie, deze geeft je lichaam alle vitaminen en mineralen die je nodig hebt. hebt hieraan voeg je de POWERBOOST toe voor behoud van spieren tijdens het afvallen. Daarnaast voegen we de Optimal V&M toe voor extra weerstand en doordat tekorten worden aangevuld heb je minder last van cravings.

 

 Je ontvangt bij dit programma:

- Day & Night Drops

- Optimal V & M

- E-Book met recepten + voedingsplan.

- Coaching van mij.

- Refresh week.

- Toegang tot de exclusieve receptengroep.

 


Eenmalige Betaling van EUR 275.47

Voldoende voor +/- 8 weken dat is slechts 4.59 per dag!

 

Bestellen voor Nederlandse Klanten

Bestellen voor Belgische Klanten


Extra informatie

 

Day & Night Drops

Gebaseerd op wetenschappelijk bewijs, reguleert deze unieke combinatie van homeopathische middelen, in combinatie met vitamine B12-druppels, de eetlust en verhoogt het de stofwisseling, wat de hoeveelheid energie is die het lichaam in een bepaalde periode gebruikt. Wanneer de stofwisseling toeneemt, neemt ook de hoeveelheid calorieën toe die het lichaam verbrandt voor energie.

 

Wat doen ze?

Deze homeopathische formule die is ontworpen om te helpen bij de specifieke afgifte van visceraal vet en onderhuids vet - vetafzettingen onder het huidoppervlak in het lichaam. Als een hormoonvrij en door farmacopeia goedgekeurd product helpt de vetreserves tegelijkertijd te verminderen.

 

Xceler8 is een gepatenteerde combinatie van methylcobalamine (vitamine B12), biotine (vitamine H) en een mengsel van adaptogene kruiden. In de juiste verhoudingen verhoogt deze composiet de stofwisseling, verbetert het energieniveau en stabiliseert de stemming.

 

***

 

Optimal V&M

Onze vitamines en mineralen, ook bekend als The Optimals, bevatten een gepatenteerde mix van biologisch beschikbare voedingsstoffen, die de kritische cellulaire functie in het lichaam ondersteunt. De Optimals zijn geformuleerd in goed uitgebalanceerde verhoudingen voor dagelijks gebruik en beschikken ook over de vereiste co-factoren voor een goed gebruik van vitamines en mineralen in het lichaam.

 

Wat doet het?

Optimals bevatten een uitgebreide reeks vitamines, mineralen en antioxidanten, waaronder voedingsstoffen en andere nuttige ingrediënten waarvan universitaire studies hebben aangetoond dat ze van cruciaal belang zijn voor het behoud van een gezonde cellulaire functie, ondersteuning van de gehoor-, oog-, huid- en longfunctie, en voor het bevorderen van een verbeterde gezondheid van botten, spieren en zenuwen.

 

Disclaimer: indien je bepaalde restricties hebt van je arts, overleg dan ten alle tijde eerst met je arts.