Bij dit programma vervang je geen maaltijden! Je krijgt een lijst met toegestane voedingsmiddelen die je helpen om je doel te bereiken! Daarnaast gebruik je de day & night drops die je eetlust naar slechte voeding remt en je hormoonbalans hersteld!

 

Je ontvangt bij dit programma:

- Day & Night drops voor +/- 8 weken

- E-Book met recepten + voedingsplan.

- Coaching van mij.

- Refresh week.

- Toegang tot de exclusieve receptengroep.

 


Eenmalige Betaling van EUR 169.93

Voldoende voor +/- 8 weken dat is slechts 3.03 per dag!

 

Bestellen voor Nederlandse Klanten

Bestellen voor Belgische Klanten


Extra informatie:

 

Day & Night Drops

Gebaseerd op wetenschappelijk bewijs, reguleert deze unieke combinatie van homeopathische middelen, in combinatie met vitamine B12-druppels, de eetlust en verhoogt het de stofwisseling, wat de hoeveelheid energie is die het lichaam in een bepaalde periode gebruikt. Wanneer de stofwisseling toeneemt, neemt ook de hoeveelheid calorieën toe die het lichaam verbrandt voor energie.

 

Wat doen ze?

Deze homeopathische formule die is ontworpen om te helpen bij de specifieke afgifte van visceraal vet en onderhuids vet - vetafzettingen onder het huidoppervlak in het lichaam. Als een hormoonvrij en door farmacopeia goedgekeurd product helpt de vetreserves tegelijkertijd te verminderen.

 

Xceler8 is een gepatenteerde combinatie van methylcobalamine (vitamine B12), biotine (vitamine H) en een mengsel van adaptogene kruiden. In de juiste verhoudingen verhoogt deze composiet de stofwisseling, verbetert het energieniveau en stabiliseert de stemming.

 

 Disclaimer: indien je bepaalde restricties hebt van je arts, overleg dan ten alle tijde eerst met je arts.

Restultaten verschillen per persoon.