Ham pannenkoekjes met ricotta en roereiAantal personen:

 2 porties

 

Ingredienten:

 

4 eieren

40 gram havermout

40 gram cottage cheese

8ml kokosolie

zout & peper naar smaak

40 gram ham

150 gram ricotta

 

 

Bereiding:

 

Schei van 3 eieren het eiwit en het eigeel. Hou de dooiers apart. Roer havermout, cottage cheese en eiwitten tot een beslag. Gebruik een koekenpan en wat kokosolie om van het beslag pannenkoekjes te bakken. Klop de eidooiers los met het resterende ei en breng op smaak met zout en peper.

Doe de eieren in dezelfde pan die je voor de pannenkoekjes hebt gebruikt, laat ze stollen en roer ze dan los tot roerei. Snijd de ham in reepjes en leg die op de pannenkoekjes. Besmeer de pannenkoekjes met ricotta en leg het roerei er boven op. Vouw ze dubbel en eet smakelijk!

 

Voedingswaarde:

Calorien 476

Koolhydraten 15

Eiwitten 33

Vetten 31

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0