Ramen Noedels met Ei & KipAantal personen:

 2

 

Ingredienten:

 

2 eieren

350 ml groentebouillon

8 ml sojasaus

140 gram kipfilet

150 gram wortel

110 gram ramen noedels

80 gram lente-uitjes

40 gram tauge

 

 

 

Bereiding:

 Kook de eieren 8 minuten en pel ze. Breng in een andere pan de groentebouillon en sojasaus aan de kook. Voeg de kip toe, doe het deksel erop en laat het 15 minuten koken. Snijd de wortels in dunne plakken en voeg die toe aan de bouillon. Haal de kip uit de bouillon als hij goed gaar is; snijd de kip in stukken en leg even apart. Bereid de ramen zoals op de verpakking staat en verdeel over 2 diepe borden. Snijd ondertussen de lente-uitjes in ringen en de eieren in kwarten.

8 Verdeel de bouillon, kip en eieren over de vier borden en serveer met lente-uitjes en taugé.

 

Voedingswaarde:

Calorien 428

Koolhydraten 48

Eiwitten 34

Vetten 10

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0